Вартість ISO 9001

 

Вітаємо!

Вартість сертифікації на відповідність стандарту ISO 9001 (ISO 9001) індивідуальна, і залежить від багатьох факторів, таких, як кількість співробітників, виробничих майданчиків, процесів виробництва (послуг), сфери діяльності, якості розроблених стандартів і т.д.

Це питання хвилює багатьох наших клієнтів:
ЯКА ВАРТІСТЬ І ТЕРМІНИ ПРОВЕДЕННЯ СЕРТИФІКАЦІЇ ISO 9001 В УКРАЇНІ?

Для загального представлення вартості сертифікат якості iso можна використовувати таблицю, наведену нижче.

Звертаю Вашу увагу, що назвати більш точну вартість сертифікації або розробки системи управління якістю складно. Це начебто Ви замовляєте будівництво будинку, але підрядник не знає, не висоту, не матеріали, не термін будівництва будинку.

Якщо Вас цікавить точніший прорахунок, нам необхідно краще познайомитися з Вами. Для цього, будь ласка, заповніть ЗАЯВКУ і ми надішлемо вам комерційну пропозицію. Вислана комерційна пропозиція є результатом аналізу Вашого підприємства та складання кінцевої суми сертифікації в ІСО 9001 і не є Вашою згодою на проведення нами будь-яких платних та безкоштовних додаткових послуг, крім оцінки вартості сертифікації в системі ISO 9001, а вся інформація розцінюється як конфіденційна, та не підлягає іншій обробці. Вартість сертифікації на відповідність стандарту ISO 9001.

 

Сертифікація iso 9001 – Додаткові послуги:

Чому клієнти працюють із нами:
Процедура сертифікації ISO ?

Для інтегрованих систем (кілька стандартів одразу), наприклад, ISO 9001+ISO 22000 HACCP передбачені суттєві знижки.

Додаткові послуги, такі як Сертифікат іноземною мовою залежать від Ваших побажань.

Оплата відбувається будь-яким зручним для Вас способом. У випадку безготівкового розрахунку зверніть увагу, що наша компанія знаходиться на спрощеній системі оподаткування юридичних осіб 10%. Після сертифікації Ви отримуєте:

  • Сертифікат відповідності.
  • Ліцензійна угода на використання знаку сертифікації.
  • Звіт про аудит.
  • Протоколи нарад під час аудиту.
  • Керівництво з якості.
  • Обов’язкові методики.
  • Накази по підприємству і т.д.
  • Система менеджменту якості ISO 9001
  • Бухгалтерські документи (при безготівковому розрахунку).

 

————————————–

* При розрахунку термінів отримання врахуйте, що робота починається тільки після того, як Ви надішліть всі необхідні для сертифікації документи (див. розділ «НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ»)та сплатіть послуги сертифікації.

Для замовлення дзвінка введіть будь ласка ваші контактні дані: