Новина від контролюючого органа. Тримаємо руку «на пульсі»

Новина від контролюючого органа. Тримаємо руку «на пульсі»

З 1 січня 2019 р. Держпродспоживслужба у повній мірі запрацювала за новими критеріями і порядком здійснення планових перевірок у сфері безпечності харчових продуктів.

Відтепер планові перевірки потужностей з високим ступенем ризику проводяться 4-3 рази на рік. Досі вони перевірялися лише раз на 2 роки і не перевищували показник 10% від загальної кількості підприємств з високим ступенем ризику.

Оператори ринку з середнім ступенем ризику планово перевірятимуться двічі на рік (раніше – раз на 3 роки).

Важливим є і фактор несподіванки — тепер інспектори виходять на перевірки без попередження.

Про ці та інші аспекти роботи Держпродспоживслужби начальник управління державного контролю Микола Білоус сьогодні спілкувався з журналістами

Держпродспоживслужба

Нагадуємо, що участь у нашому Клубі дозволяє Вам отримувати регулярну консультативну допомогу наших експертів, включаючи супровід Вашого підприємства і до, у навіть під час перевірки!

Запрошуємо до нашого клубу! Детальніше про це дивіться тут: https://www.facebook.com/FSMClubUkraine/videos/560207567835676/
Детальніше про сертифікацію ISO 9001 / ISO 22000 (НАССР) читайте також на нашому сайті http://iso.kiev.ua/
Запитання можна поставити за телефоном: +38 (067) 650 20 44 E-mail: info@iso.kiev.ua або пишіть нам в месенджер: http://bit.ly/2xojHZX

#НАССР #ISO #ЦПП