Після відправлення попереднього замовлення Ви отримаєте Комерційну Пропозицію на вказаний Вами e-mail. У пропозиції фахівці Консультаційно-методичного центру з сертифікації систем безпеки харчової продукції розрахують вартість, терміни проведення та етапи робіт процесу сертифікації. ISO 22000:2005, ДСТУ ISO 9001:2007, HACCP конкретно для Вашої компанії.
Для того, щоб надіслати попереднє замовлення, Вам необхідно заповнити всі поля форми та натиснути кнопку «Отримати комерційну пропозицію»
Якщо раптом виникли питання щодо оформлення замовлення, Ви може задати їх нашому он-лайн консультанту (у правому нижче кутку Вашого екрану) або зателефонувати нам по телефону: +38 (044) 360 -9001