Вартість OHSAS 18001

 

Вітаємо!

Вартість сертифікації на відповідність стандарту OHSAS 18001 індивідуальна, і залежить від багатьох факторів, таких як кількість співробітників, виробничих майданчиків, процесів виробництва (послуг), сфери діяльності, якості розроблених стандартів і т.д.

Для загального представлення вартості сертифікації в системі OHSAS 18001 Ви можете використовувати наведену нижче таблицю.

Звертаю Вашу увагу, що назвати більш точну вартість сертифікації або розробки системи управління якістю складно. Це ніби Ви замовляєте будівництво будинку, але підрядник не знає, ні висоту, ні матеріали, ні терміни будівництва будинку.

Якщо Вас цікавить більш точний розрахунок, нам необхідно краще познайомитись з Вами. Для цього, будь ласка, заповніть (хоча б частково) ЗАЯВКУ та надішліть нам на електронну пошту cost@iso.kiev.ua. Надіслана заявка є суто інформаційним матеріалом для аналізу Вашого підприємства та складання кінцевої суми сертифікації в OHSAS 18001 та не є Вашою згодою на проведення нами будь-яких платних та безкоштовних додаткових послуг, крім оцінки вартості сертифікації в системі OHSAS 18001, а вся інформація розцінюється як конфіденційність , і підлягає інший обробці.

Вартість сертифікації на відповідність стандарту OHSAS 18001.

 

Для інтегрованих систем (кілька стандартів відразу), наприклад ISO 9001+OHSAS 18001 суттєві знижки.

Додаткові послуги, такі як Сертифікат іноземною мовою залежать від Ваших побажань.

Оплата відбувається будь-яким зручним для Вас способом. У випадку безготівкового розрахунку зверніть увагу, що наша компанія знаходиться на спрощеній системі оподаткування юридичних осіб 10%.  Після сертифікації Ви отримуєте:

  • Сертифікат відповідності.
  • Ліцензійна угода на використання знаку сертифікації.
  • Звіт про аудит.
  • Протоколи нарад під час аудиту.
  • Керівництво з якості.
  • Обов’язкові методики.
  • Накази по підприємству і т.д.
  • Система менеджменту якості OHSAS 18001
  • Бухгалтерські документи (при безготівковому розрахунку).

 

————————————–

* При розрахунку термінів отримання врахуйте, що робота починається тільки після того, як Ви надішліть всі необхідні для сертифікації документи (див. розділ «НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ»)та сплатіть послуги сертифікації.

Для замовлення дзвінка введіть будь ласка ваші контактні дані: